Bliv medlem

For under 50 kroner om måneden kan du blive en del af et stærkt og fordelagtigt fællesskab for sygeplejestuderende.

I SLS kæmper vi for fremtidens sygeplejersker og arbejder sammen for at sikre, at du får en god og udfordrende uddannelse og den bedste studietid. Vi håber, at du også har lyst til at blive en del af Danmarks sejeste studenterorganisation.

Meld dig ind i SLS online

Når din indmeldelse er registeret, vil du hurtigst muligt modtage en bekræftelse fra Dansk Sygeplejeråd, der varetager indmeldelserne for SLS.

Vi gør dig til en dygtigere sygeplejerske

Som SLS-medlem får du rabatter på bøger og faglige fordele, så der både er tid til studiet og alt det sjove.

  •  Billige studiebøger: Som SLS-medlem får du 20 % rabat på alle studiebøger fra Forlaget Munksgaard og fra Gads Forlag. Du kan også få 25 % rabat på alle studiebøger fra FADLs Forlag.
  • Et sygeplejefagligt fællesskab: Vi afholder gratis faglige events, der gør dig dygtigere og giver dig et fagligt netværk på tværs af årgangene på skolen. 
  • Vi har din ryg. Du bliver dækket af vores erhvervsansvarsforsikring, når du er i klinik eller på udveksling. 
  • Hjælp, hvis uheldet er ude: Som SLS-medlem kan du altid kontakte os, hvis du har problemer med studiet eller klinikken. 

Læs mere om vores medlemsfordele, muligheder og økonomiske medlemsrabatter.

Velkomstpakke

Et par uger efter at du har meldt dig ind, vil du modtage en SLS-velkomstpakke fra os.

Velkomstpakken består blandt andet af Håndbog for Sygeplejersker og SLS-emblemet til din uniform, så kolleger og patienter/borgere kan se, at du læser til sygeplejerske og er en del af SLS.

Kontingent

Det koster 147,00 kr. i kvartalet at være medlem af SLS. Det svarer til 49,00 kr. om måneden.  Se Dansk Sygeplejeråds og SLS' kontingentsatser.

Du betaler kontingent fire gange om året – februar, maj, august og november. Kontingentet er fradragsberettiget som fagligt kontingent. Klik her for at tilmelde dig betalingsservice.