Bliv medlem

Med et medlemskab af SLS, kan du få gode rabatter og blive en del af et stærkt og fagligt fællesskab for sygeplejestuderende.

Vi gør dig til en dygtigere sygeplejerske

I SLS kæmper vi for fremtidens sygeplejersker, og at du får en god og udfordrende uddannelse og den bedste studietid. Som medlem bliver du en del af et stærkt fællesskab med andre sygeplejestuderende, og du får rabatter og andre fordele, så der både er tid til faglig fordybelse på studiet og til alt det sjove. Vi håber, du har lyst til at blive en del af Danmarks sejeste studenterorganisation!

                                     Endnu ikke medlem?

                                                                                                      Meld dig ind i SLS online

Når din indmeldelse er registreret, vil du modtage en bekræftelse fra Dansk Sygeplejeråd, der varetager indmeldelserne for SLS.

Velkomstpakke

Som nyt SLS-medlem vil du modtage en velkomstpakke fra os, et par uger efter at du har meldt dig ind. 

Velkomstpakken består blandt andet af den særlige Håndbog for Sygeplejersker, der er et lille fagligt opslagsværk, som gør det nemt at finde informationer om alt fra procedurer til doseringer, når du er ude i praktik. Derudover sender vi dig også dit helt eget SLS-emblem, som du kan bære på din uniform, så kolleger og patienter/borgere kan se, at du læser til sygeplejerske og er en del af SLS.

Hvad koster det at være medlem af SLS?

Det koster 153,00 kr. i kvartalet at være medlem af SLS. Det svarer til 51 kr. om måneden.  Se Dansk Sygeplejeråds og SLS' kontingentsatser. Du betaler kontingent fire gange om året – februar, maj, august og november. Kontingentet er fradragsberettiget, fordi det er et fagligt kontingent. Tilmeld dit kontingent til betalingsservice, så bliver regningerne klaret for dig.