Sygeplejestuderendes Praktikpris 2018

De sygeplejestuderende har talt. Her er vinderne af Sygeplejestuderendes Praktikpris 2018.

Hvert år siden 2012 har Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS) hyldet de praktiksteder, der gør en særlig indsats for at give god klinisk vejledning, skabe et godt studie- og læringsmiljø og som har fokus på uddannelse og gode læringsmuligheder.

Her er vinderne

I december havde alle SLS-medlemmer mulighed for at stemme på deres favorit blandt de fem nominerede i hver region. Vinderne af Sygeplejestuderendes Praktikpris 2018 blev:

De fem vindere modtager Sygeplejestuderendes Praktikpris 2018 og titlen som årets bedste praktiksted.

SLS har været på besøg i januar og fejret de fem vinder-praktiksteder med blomster, flag og selvfølgelig kage til hele afdelingen.

Processen

SLS uddeler hvert år i december Sygeplejestuderendes Praktikpris til et praktiksted i hver af landets fem regioner. Tidligere hed prisen Årets Kliniksted. Frem til 5. december 2018 kunne sygeplejestuderende indstille deres praktiksteder til prisen. På baggrund af indstillingerne udvalgte en jury fem nominerede i hver region.

De fem nominerede indgik derefter i fem regionale afstemninger, hvor SLS’ medlemmer kunne stemme om, hvem der skulle vinde Sygeplejestuderendes Praktikpris 2018.

Se også