Sygeplejestuderendes Praktikpris 2018

De sygeplejestuderende har talt. Her er vinderne af Sygeplejestuderendes Praktikpris 2018.

Hver år siden 2012 har Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS) hyldet de praktiksteder, der gør en særlig indsats for at give god klinisk vejledning, skabe et godt studie- og læringsmiljø og som har fokus på uddannelse og gode læringsmuligheder.

I sidste uge havde alle SLS-medlemmer mulighed for at stemme på deres favorit blandt de fem nominerede i hver region. Nu er stemmerne talt op, og her er vinderne af Sygeplejestuderendes Praktikpris 2018.

Her er vinderne

I sidste uge havde alle SLS-medlemmer mulighed for at stemme på deres favorit blandt de fem nominerede i hver region. Nu er stemmerne talt op, og her er vinderne af Sygeplejestuderendes Praktikpris 2018:

De fem vindere vil modtage Sygeplejestuderendes Praktikpris 2018 og titlen som årets bedste praktiksted. Derudover vil SLS komme på besøg i januar og fejre de fem vinder-praktiksteder med blomster, flag og selvfølgelig kage til hele afdelingen.

Processen

SLS uddeler hvert år i december Sygeplejestuderendes Praktikpris til et praktiksted i hver af landets fem regioner. Tidligere hed prisen Årets Kliniksted. Frem til 5. december kunne sygeplejestuderende indstille deres praktiksteder til prisen. På baggrund af indstillingerne udvalgte en jury fem nominerede i hver region.

De fem nominerede indgik derefter i fem regionale afstemninger, hvor SLS’ medlemmer kunne stemme om, hvem der skulle vinde Sygeplejestuderendes Praktikpris 2018.

Se også