Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Sygeplejestuderendes Praktikpris

I SLS hylder vi de praktiksteder, der gør det særlig godt, til gavn for fremtidens sygeplejersker. Det gør vi med vores praktikpris. Sygeplejestuderende indstiller praktiksteder, der har givet den en særligt god oplevelse i praktikken.

Sygeplejerske i hjemmesygepleje instruerer kollega eller studerende

Foto:

Søren Svendsen

Sygeplejestuderende uddeler prisen

SLS’ Praktikpris hylder hvert år de praktiksteder, der er allerbedst til at klæde os på til opgaven som fremtidens sygeplejersker og som kan inspirere andre til at gøre det endnu bedre. Det gør vi for at vise, hvor vigtig en god praktik er, og hjælpe praktikstederne med at gøre et endnu bedre.

Alle SLS-medlemmer kan indstille deres praktiksted. På baggrund af indstillingerne, finder en jury af sygeplejestuderende 3 nominerede i hver region og siden én vinder i hver region.

Du kan indstille til efteråret

Processen om indstilling, nominering og kåring foregår som regel i efteråret. Prisuddelingen foregår som regel efter årets afslutning i januar. I mellemtiden kan du notere dine tanker, så du er klar til at indstille til efteråret.

Indtil da, kan du læse mere om de tidligere vinder, hvordan vi arbejder for bedre praktik til dig, der er sygeplejestuderende.

Tidligere vindere