AUH blandt verdens bedste hospitaler

’Newsweek’ oplister navnene på de 250 bedst vurderede sygehuse på verdensplan.

En placering som det 19. bedste hospital i verden og nummer 9 i Europa. Det er en kvalitetsvurdering af Aarhus Universitetshospital, som det amerikanske nyhedsmagasin ’Newsweek’ netop har offentliggjort. Magasinet har over en treårig periode rangeret flere end 2.200 hospitaler over hele verden.

I flot selskab

”Den præcise placering skal tages med et vist forbehold i forhold til det varierede datagrundlag. Men vi er i flot selskab med de absolut bedste hospitaler i verden, og når jeg ser det, der bliver præsteret på AUH, er jeg ikke i tvivl om, at placeringen er fuldt fortjent,” siger hospitalsdirektør Poul Blaabjerg til AUH’s hjemmeside, www.auh.dk

Han ser placeringen som en stor anerkendelse af medarbejdernes dedikation og engagement.

Blandt de 250 bedste

’Newsweek’ oplister navnene på de 250 bedst vurderede sygehuse på verdensplan. På listen ligger Rigshospitalet placeret som nummer 26, Odense Universitetshospital som nr. 95 og Aalborg Universitetshospital som nummer 110.
Listen er udarbejdet af researchere og eksperter på baggrund af tilgængelige oplysninger om kvalitet og patienttilfredshed samt vurderinger fra et stort antal sundhedsprofessionelle i hele verden.

Kilde: www.newsweek.com søg: ”World’s best hospitals” 

Emneord: 
Arbejdsmiljø