Privatansat sygeplejerske: Nu skal din overenskomst fornyes

Overenskomsterne dækker privatansatte sygeplejersker hos vikarbureauer, privathospitaler og klinikker, plejehjem og plejeteams, sundhed og arbejdsmiljø samt hos Falck.

I starten af næste år skal ca. 33 private overenskomster fornyes. Overenskomsterne dækker privatansatte sygeplejersker hos vikarbureauer, privathospitaler og klinikker, plejehjem og plejeteams, sundhed og arbejdsmiljø samt hos Falck.

*)

Fik du ikke DSR’s mail, skal dit arbejdssted eller mailadresse måske opdateres under dine personlige oplysninger på DSR.dk under ”Min side”. 

Send dine ønsker ind til os 
Hvis din overenskomst er til forhandling, har du fået en mail*)  fra Dansk Sygeplejeråd med link, hvor du kan sende dine ønsker ind til os. Fristen er 4. september. 
Hovedbestyrelsen i Dansk Sygeplejeråd udtager på baggrund af ønskerne de endelige krav, som vi forhandler med arbejdsgiverne om. 

Deltag i online medlemsmøder for netop din branche
Der er mange overenskomster til forhandling, som dækker flere brancher og virksomheder i hele landet. Derfor inviterer Dansk Sygeplejeråd til brancheopdelte medlemsmøder, som foregår online. Her kan du komme i dialog med ligestillede kolleger og de konsulenter, som skal forhandle din overenskomst. 

  • Plejehjem, hjemmepleje og plejeteams: 25.8 2022, kl. 17.00-18.00
  • Vikarbureauer: 29.8 2022, kl. 17.00-18.00
  • Privathospitaler, klinikker og lægepraksis: 30.8 2022, kl. 17.00-18.00
  • Øvrige brancher og opsamling – hvis du ikke har haft mulighed for at deltage på de tidligere møder: 31.8 2022, kl. 17.00-18.00

Læs mere og følg med i forhandlingerne
Forhandlingerne foregår mellem Dansk Sygeplejeråd og arbejdsgiverorganisationerne Dansk Erhverv og DI samt enkelte virksomheder, som ikke er medlem af en arbejdsgiverforening.