Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Sygeplejen er kompleks og mangfoldig

Sygeplejerskers arbejde er utrolig komplekst, mangfoldigt og varieret. Det viser vi i en serie videoer fra forskellige arbejdspladser og funktioner i anledning af Dansk Sygeplejeråds 125-års jubilæum.

Den komplekse og mangfoldige sygepleje - skilt.png

En sygeplejerske er ikke "bare" en sygeplejerske - og den ene kan ikke uden videre erstatte den anden. Eller erstattes af en anden faggruppe.

Vi kan hjælpe hinanden og supplere hinanden på kryds og tværs. Men ofte kræver god sygepleje erfaring, uddannelse og specialviden.

Det vi vi gerne vise befolkningen og de politikere, der skal sætte rammerne for både sundhedstilbud og behandling - og de tilhørende normeringer, uddannelsestilbud og aflønning.

Vi har derfor fra Dansk Sygplejeråd, Kreds Nordjylland produceret en række videoer med vidt forskellige sygeplejersker og deres mangfoldige funktioner i et komplekst sundhedsvæsen.

Den første video er offentliggjort i forbindelse med Sygeplejens Dag den 12. maj 2024. I en periode vil vi bestræbe os på at få en ny video lagt på cirka en gang om ugen.

Del videoerne

Del endelig videoerne med dine venner, familie og kolleger, så vi sammen kan vise omverdenen, hvad vores fantastiske og spændende fag indeholder.

Du kan dele videoerne ved at dele siden her - eller endnu bedre fra vores profil på Facebook. Du finder profilens videoer her.

Intensiv