Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Det handler også om din karriere!

I dagligdagen har vi som ledere helt naturligt fokus på at skabe det bedste resultat for vores arbejdsplads og også skabe en god arbejdsplads for vores medarbejdere. Men du bør også have fokus på din egen personlige karriere. Få inspiration til, hvordan du kan styrke din karriere og skabe personlig udvikling.

Karriere
Karriere2

Aktuelle ledige job for ledende sygeplejersker

Via Lederforeningen kan du få indblik i, hvem der lige nu har en ledig stilling som ledende sygeplejerske. Lederforeningens jobportal samler ledige lederstillinger fra hele landet og fra alle dele af sundhedsområdet.

Væksthus og inspiration til din karriere

Vejen til lederkarrieren

For at blive en god leder må du være afklaret. Har du overvejet, om du er typen, der vil stå med det totale ansvar, eller er du måske snarere den, der udfører jobbet og finder størst glæde i at følge tingene i deres udvikling? Læs artikel fra Væksthus for Ledelse, som Lederforeningen er en del af.

Vil du ledelse?
Har du ondt i karrieren?

"Laver jeg det, jeg virkelig brænder for?" og "Er det hervirkelig meningen med det hele?" Det er helt almindeligt at stille spørgsmål som disse, også selvom du har en god karriere. Læs artikel fra Væksthus for Ledelse, som Lederforeningen er en del af.

Er din karriere i "krise"?
Senior og karriere

Er du så erfaren leder, at du er i tvivl om, hvorvidt du karrieremæssigt vil blive sat bagud? Se anderledes på dine erfaringer og din hidtidige karriere. Læs artikel fra Væksthus for Ledelse, som Lederforeningen er en del af.

De tre karrierer i karrieren
Karrieren i hverdagen

At leve op til forventninger – ikke mindst ens egne. At være velfungerende leder er en forudsætning for også at skabe en attraktiv arbejdsplads. Men lederlivet er ikke altid en dans på roser... Hør en podcast om ledertrivsel fra Væksthus for Ledelse, som Lederforeningen er en del af.

Podcast om ledertrivsel
mentor

Foto:

colourbox

Få din personlige ledermentor

Inspiration til din ledelse eller et nyt blik ind i din hverdag. Via Lederforeningens mentorordning tilbyder erfarne kolleger at blive din personlige ledelsesmentor.

computer

Få hjælp til ansøgning og CV.

Er du medlem i Lederforeningen og Din Sundhedsfaglige A-kasse, DSA, kan du få ekstra tilbud i forbindelse med din karriere - for eksempel personlig sparring til at skrive ansøgning og lave dit CV. Også når du er i job.