Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

NÅR VI SKAL VÆRE LEDERE i DØGNDRIFT...

Mange ledere i kommuner og regioner står i spidsen for arbejdspladser, der er åbne døgnet rundt, hele ugen og alle årets dage. Hvad betyder det helt konkret for ledelsesarbejdet og din ledelse?

ledertime

Mange ledende sygeplejersker kender til at skulle skabe god ledelse på svære betingelser, fordi arbejdspladsen er åben og i drift døgnet rundt hele året.

Det gælder blandt andre ledende sygeplejersker på hospitalsafdelinger, i psykiatrien, i ældreplejen.
I regionerne udgør denne type ledere langt hovedparten af alle ledere af medarbejdere, i kommunerne rundt regnet hver tredje.

Men hvad betyder det for din ledelse helt konkret? Hvordan gør du dig synlig, når du også skal have mulighed for at holde fri? Er der en grænse for din ledelse?

Lederforeningen inviterer til årets første LEDERtime, tirsdag den 30. januar, kl. 16.30

I denne time deler vi tanker og erfaringer om den svære ledelse, når vi skal være ledere ”24-7”.

LEDERtimen er et virtuelt tilbud til ledende sygeplejersker – hvor vi deler viden og erfaringer. Ud fra et inspirerende oplæg, snakker vi om, hvordan vi hver især tackler emnet og situationen.

Vi tager denne gang udgangspunkt i en ny undersøgelse og publikation om emnet fra Væksthus for Ledelse – og ser blandt andet ind i, om der er særlige ledelsesgreb, der kan hjælpe os til at lykkes med vores ledelse.

Lederforeningen har medvirket til at lave publikationen – og vi får derfor virtuelt besøg af ledende sygeplejerske Tine Sommersted, der har repræsenteret Lederforeningen som projektleder i arbejdet.

Tine har samarbejdet med andre gode kræfter om at kigge ind i den svære situation og de særlige ledelsesudfordringer på arbejdspladser, der aldrig lukker.

LEDERTIMEN om ledelse i døgndrift foregår virtuelt. Du kan deltage gratis, hvis du er medlem i Lederforeningen. Arrangementet varer en time.

Tilmeld dig HER!