Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Ledelse - inspiration og værktøjer

Få et indblik i en række værktøjer til dig som leder. Du kan gå på opdagelse i en række værktøjer, der alle handler om at styrke din ledelse og dig som leder.

Ledelsesstrategilille

Inspiration til at skabe den gode arbejdsplads

BrancheFællesskabet Arbejdsmiljø er et samarbejde mellem arbejdsgivere og arbejdstagere om at udvikle information, inspiration og vejledning til at skabe gode arbejdspladser.

BrancheFælleskabet har på deres hjemmeside samlet en lang række publikationer og beskrivelser af nyttige værktøjer for dig som leder.

Nogle værktøjer fokuserer på, hvordan du kan have fokus også på dine egne vilkår som leder.

Andre værktøjer handler om, hvordan du kan indrette din ledelse og skabe den bedste ledelse.

Find alle ledelsesværktøjer HER!

anerkendelse

Trivsel via anerkendelse

En anerkendende tilgang handler om at se på det, der virker, og så lade sig inspirere.

BrancheFællesskabet Arbejdsmiljø har lavet publikation om at styrke trivslen gennem anerkendelse. Publikationen indeholder en række øvelser, som du frit kan bruge.

Læs mere her!

Hvis konflikten trapper op

Metoder og inspiration til dig, som er leder og vil håndtere konflikter.

Konflikter på arbejdspladsen er uundgåelige. Når de drejer sig om faglig uenighed, kan de være produktive og udviklende for arbejdspladsen. Desværre kan konflikter også udvikle sig på en måde, der påvirker trivslen og produktiviteten på arbejdspladsen negativt.

I dette hæfte gives redskaber til at forstå og håndtere forskellige typer af konflikter blandt den gruppe af medarbejdere, du har personaleansvar for.

Hent materialet HER!

Stress

Forstå og forebyg stress

BFA har udarbejdet et hæfte, der beskriver, hvad stress er og hvordan det typisk opstår.

Du kan blandt andet læse, hvad du kan gøre som leder for at forebygge - på egen hånd og i samarbejde med den enkelte medarbejder og med dit team.

Læs mere her!