Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

DSR er en OK fagforening

Dansk Sygeplejeråd er en fagforening med OK-mærke. Det betyder, at vi har et unikt kendskab til vores medlemmers fag, og at vi forhandler overenskomster med arbejdsgiverne.

Dansk Sygeplejeråd har OK-mærket

Dansk Sygeplejeråds medlemmer er blandt de 1,5 mio. lønmodtagere, som har valgt at være medlem af en fagforening med OK-mærket.

Sammen udgør vi et stærkt fællesskab, som arbejder for ordentlige arbejdsvilkår, og for at den enkelte kan leve et liv med kvalitet i både arbejdsliv og fritid.

Det er en unik egenskab ved de OK-mærkede fagforeninger, at vi kender medlemmernes fag. Vi tilbyder ny viden om faget, skaber netværk, giver rådgivning og styrker medlemmernes faglige identitet, så de står stærkt på arbejdsmarkedet.

Grete Christensen Formand for Dansk Sygeplejeråd
Det får du i fagforeninger med OK-mærket
OK-mærkede fagforeninger skaber rammerne for de bedst mulige arbejdsliv for lønmodtagerne. Det handler bl.a. om, at der er styr på lønnen og indbetalinger til pension og ferie, som fagforeningerne aftaler i overenskomster med arbejdsgiverne. Og det handler om, at OK-mærkede fagforeninger tilbyder dig som medlem den fagspecifikke viden, rådgivning og netværk, du har brug for i dit arbejdsliv.
59899566

Fakta om OK-mærket

  • OK-mærket er et kvalitetsmærke for fagforeningerne i FH, der har et særkendskab til faget og forhandler overenskomster.
  • 1,5 mio. lønmodtagere er medlem af en fagforening med OK-mærke.
  • Der er næsten 100 forskellige fagforeninger med OK-mærke.
  • Facebook-siden Er du OK? får du relevant viden og debat om overenskomster, fællesskab, fagkendskab og andet, der betyder noget for dit arbejdsliv.