Om SLS

Sygeplejestuderendes Landssammenslutning er en studenterpolitisk organisation, der arbejder for at fremtidens sygeplejersker bliver så gode som overhovedet muligt. 

SLS er studenterorganisationen for dig, der læser til sygeplejerske

I Sygeplejestuderendes Landssammenslutning tror vi på, at vi sygeplejestuderende er hverdagens eksperter, der er med til at fortælle og sætte fokus på vores fælles ønsker og forventninger til sygeplejerskeuddannelsen. 75 procent af alle sygeplejestuderende i Danmark er medlem af SLS, og vi kæmper for en god og udfordrende uddannelse og den bedste studietid. 

SLS skaber og styrker lokale og landsdækkende fællesskaber med vores medstuderende. Vi består af 23 afdelinger, fem regionsbestyrelser og en landsbestyrelse. Ca. 200 sygeplejestuderende er aktive i arbejdet i SLS' afdelinger og bestyrelser.

SLS er en del af Dansk Sygeplejeråd

SLS er en del af Dansk Sygeplejeråd og har seks pladser i DSR's kongres. Forpersonen for SLS er medlem af DSR's hovedbestyrelse. 

Din lokale SLS-afdeling

Afdelingerne er dit SLS-fællesskab ude på uddannelsesstederne. I afdelingerne møder du engagerede aktive, der gennem fx medlemsarrangementer, små kampagner og julebingo arbejder for SLS' formål om en god og udfordrende uddannelse og den bedste studietid.