Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Sygeplejersken

Automatisk og gratis medlem af Faglige Seniorer

Faglige Seniorer er en selvstændig organisation for fagbevægelsens seniormedlemmer.  

Sygeplejersken 2022 nr. 11, s. 13

Alle Dansk Sygeplejeråds medlemmer, som overgår til seniormedlemskab (er gået på efterløn eller pension), bliver automatisk medlem af Seniorsammenslutningen.

Siden januar i år er Dansk Sygeplejeråds seniormedlemmer desuden automatisk blevet medlem af organisationen Faglige Seniorer. Medlemskabet af Faglige Seniorer er gratis for seniormedlemmerne, da Dansk Sygeplejeråd dækker udgiften til det kollektive medlemskab.

Arbejder med seniorpolitik

Faglige Seniorer er en selvstændig organisation for fagbevægelsens seniormedlemmer.  Den søger politisk indflydelse på seniorpolitikken ved at holde tæt kontakt til politikere og embedsmænd, som arbejder med seniorpolitik – både på landsplan og i kommunerne. Faglige Seniorer har særligt fokus på emner som f.eks. kollektiv trafik, boligpolitik, frivilligt arbejde, digital hjælp, hjemmepleje og rehabilitering samt sundhed og sygehuse.

Nyhedsbrev og gode tilbud

Seniormedlemmerne kan tilmelde sig Faglige Seniorers nyhedsbrev med tips til seniorlivet - www.fagligsenior.dk/nyhedsbrev, ligesom der er mulighed for på Faglige Seniorers hjemmeside at bestille Seniorhåndbogen, et opslagsværk med alt hvad der er værd at vide om regler og satser samt råd til seniorer.

Medlemskabet af Faglige Seniorer giver desuden seniormedlemmerne mulighed for at benytte en lang række kontante medlemstilbud – www.fagligsenior.dk/tilbud-og-rabatter

Læs mere på www.fagligsenior.dk