Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Keynote: Stivner vi som ledere?

Hvordan skal vi egentlig definere aktiv ledelse i dagens samfund og dagens sundhedsindsats? Ku´ vi være mere fantasifulde som ledere, spørger lederkonferencen INSPIRATORs første keynote-taler, Christian Bason

Sundhedsvæsenet er udfordret og lever i en presset hverdag med mangel på medarbejdere og også med pres fra ventelister og i det hele tage en vanskelig hverdag.

Hvordan takler vi som ledende sygeplejersker sådan en situation? Hvordan skal vi egentlig definere aktiv ledelse? Ku´ vi være mere fantasifulde?

Spørgsmålet kan lægge op til spændende nytænkning ... men kan også næsten skabe sved på panden - hvis vi samtidig tager afsæt i vores hverdag som ledere inden for sundhedsområdet.

INSPIRATOR 24 lægger op til spændende snak om lederens rolle og mulighed for at skabe en ny virkelighed.

Christian Bason, Ph.D., er medstifter af Transition Collective og tidligere direktør for Dansk Design Center samt leder af regeringens innovationsteam, MindLab.

Christian er forfatter til en række bøger om nytænkning og ledelse i den offentlige sektor.

I sin seneste bog “Organisationen blev sat fri — og lederskabet skulle genfindes” beskriver Christian sammen med sin medforfatter Sune Knudsen de konkrete erfaringer med radikal gentænkning af en organisation. Sune Knudsen kommer derfor også på INSPIRATOR.

Hvordan kommer vi i gang med en proces, hvor vi sammen ser anderledes på, hvordan hverdagen kan blive – og hvordan får vi medarbejdere med på rejsen, så modspil forvandles til medspil?

Glæd dig til en tur i nytænkningen og mulighederne som leder!