Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

INSPIRATOR 24 - konferencen for ledere indenfor sundhedsområdet

INSPIRATOR 24 den 9. april bliver årets ledelsesboost med et overflødighedshorn af ny ledelsesinspiration, ny viden og nyt syn på dét at være leder anno 2024. Nu udvider vi tilmed INSPIRATOR, så du kan få endnu mere inspiration til din ledelse: Med "Xtra Inspirator" kan du udvide, så du starter allerede den 8. april med middag, ekstra oplæg og overnatning til særpris.

INSPIRATOR-xtra

INSPIRATOR 24 er årets ledelseskonferencen for ledere indenfor sundhedsområdet. Vi samler op mod fire hundrede ledende sygeplejersker og andre ledere fra hele sundhedsområdet.

Start din tilmelding til INSPIRATOR 24 her!

Med spændende oplæg, workshops, faglige indspark og aktuelle debatter sætter vi fokus på livet som leder og din personlige ledelse.

Alle deltagere i INSPIRATOR arbejder indenfor sundhedsområdet. Det giver en helt særlig stemning - og mulighed for at snakke ledelse med kolleger, der står i præcis samme situation som dig selv.

Så tag din lederkollega med - og få fælles inspiration til jeres lederarbejde. Det er hele ideen med INSPIRATOR 24, at vi på den måde er med til at inspirere og udvikle vores ledelse og dermed hele sundhedsindsatsen.

Udvid oplevelsen med Xtra Inspirator

Nu kan du tilmed udvide oplevelsen. Vi udvider INSPIRATOR 24, så du kan starte dagen inden selve konferencen med "Xtra Inspirator".

Xtra Inspirator er en anderledes aften om ledelse inden selve konferencen starter.

Vi tyvstarter og mødes til middag og efterfølgende en aften med spændende oplæg, hvor vi ser ledelse i nyt perspektiv. Altså en spændende nyskabelse, der udvider hele oplevelsen, og giver dig mulighed for virkelig at "skifte scene" og se hverdagen i nyt perspektiv.

Inkluderet i Xtra Inspirator er både middag, oplæg og overnatning på Nyborg Strand til særpris.

Xtra Inspirator + ledelsesmøde

Xtra Inspirator den 8. april giver dig også mulighed for at booke et mødelokale inden selve xtra-starten den 8. april - hvis I er en gruppe ledere, der vil starte jeres inspirator-oplevelse med et mere privat ledelsesmøde. 
(Der er begrænset antal mødelokaler. Der betales særskilt til Nyborg Strand for leje af mødelokale - kontakt Nyborg Strand her).

Du kan også vælge at blive efter selve konferencen INSPIRATOR 24.

I så fald har du mulighed for at booke overnatning med rabat - og også booke mødelokale dagen efter INSPIRATOR

Rabatprisen for overnatning på Hotel Nyborg Strand er 898 kr. (normalpris 1.298 kr.). Du skal booke direkte på hos Hotel Nyborg Strand her.

Inspirator-22-lille

INSPIRATOR 24 foregår den 8. april og den 9. april 2024 på Hotel Nyborg Strand.

Hovedkonferencen INSPIRATOR 24 er den 9. april fra morgenstunden og med en hel dag fyldt med oplæg om ledelse, workshops, ny viden og afsluttende med hyggelig middag.

"Xtra Inspirator" starter allerede den 8. april kl. 17.00 - og er en nyskabelse, som du kan tilvælge og dermed få en ekstra oplevelse.

Her får du mulighed for en anderledes oplevelse, hvor vi sætter et anderledes fokus på vores lederliv.

Du sammensætter selv dit program - herunder også om du vil have hele pakken eller koncentrere dig om selve INSPIRATOR 24.

Alle ledere indenfor sundhedsområdet er velkomne til INSPIRATOR 24. Som medlem i Lederforeningen opnår du naturligvis en særpris, uanset hvordan du sammensætter dit program! 

Og vælger du at starte allerede den 8. april, har vi lavet mulighed for, at du også kan booke, at din ledergruppe kan lave et privat møde, inden I så fortsætter med de fælles oplevelser.

Vi vil løbende helt frem til konferencen afsløre navne på de folk, som kommer med viden og inspiration om ledelse.

Vi garanterer allerede nu, at det formentlig bliver årets. Så tilmeld dig allerede nu!

Sammensæt din INSPIRATOR oplevelse

Du starter med at vælge din "grundpakke" - og så kan du tilvælge både afslutningsmiddag og vælge at udvide din oplevelse med Xtra Inspirator og tilhørende overnatning til særpris.

Start her!

Programtidspunkter:

Mandag den 8. april

Xtra Inspirator

Kl. 16.00 Ankomst og indkvartering
Kl. 17.00 Velkommen til Xtra Inspirator.
Kl. 17.15 Xtra - Ledelse og lederlivet
Kl. 18.00 Middag
Kl. 19.30 Xtra - Ledelse og lederlivet 
Kl. 21.15 Vi fortsætter i leder-loungen.

Tirsdag den 9. april

INSPIRATOR 24

Kl. 08.30 Lederbyen åbner. Morgenmad og friskbrygget kaffe mv.
Kl. 10.00 INSPIRATOR-programmet starter officielt.
Kl. 10.30 Keynote speaker
Kl. 11.15 Pause
Kl. 11.30 Ledelsesbuffet - vælg mellem flere oplæg.
Kl. 12.30 Frokost
Kl. 13.15 Liv i Lederbyen og markedspladsen
Kl. 13.30 Forfattertalks i Lederbyen
Kl. 13.50 Liv i Lederbyen og markedspladsen fortsat.
Kl. 14.15 Ledelsesbuffet - vælg mellem flere oplæg.
Kl. 15.00 Kaffe og kage i Lederbyen.
Kl. 15.30 Oplæg om ledelse
Kl. 16.15 Kort pause
Kl. 16.30 Keynote speaker
Kl. 17.15 Dagens overraskelse
Kl. 17.30 Vi byder på et glas
Kl. 18.00 Middag
Kl. 20.30 Slut

INSPIRATOR 24 priser

INSPIRATOR 24 konferencen den 9. april.

SÆRPRIS: 2500 kr. incl. moms, når du er medlem i Lederforeningen. NORMALPRIS: Ledere fra sundhedsomr.: 3700 kr. incl. moms. :::::NB::::: Inkluderet: Morgenmad, kaffe/the, frokost m. vand, eftermiddagskage m. kaffe/the.

+ MIDDAG som hyggelig afslutning

SÆRPRIS: 500 kr. incl. moms, når du er medlem i Lederforeningen. NORMALPRIS: Ledere fra sundhedsomr: 600 kr. incl moms. :::::NB::::: Tilvalg af hyggelig middag efter selve INSPIRATOR 24 den 9. april.

+ Xtra Inspirator, start den 8. april + aftenprogram + overnatning!

SÆRPRIS: 1500 kr. incl. moms, når du er medlem i Lederforeningen. NORMALPRIS: Ledere fra sundhedsomr: 2000 kr. incl. moms. :::::NB::::: Du tilvælger Xtra Inspirator den 8. april: Start kl. 17 + Middag + aftenprogram + overnatning.

INSPIRATOR 24 + Xtra Inspirator + MIDDAG som afslutning

SÆRPRIS: 4500 kr. incl. moms, når du er medlem i Lederforeningen. NORMALPRIS: Ledere fra sundhedsomr: 6300 kr. incl. moms. :::::NB::::: Du vælger hele pakken: INSPIRATOR 24 den 9. april + Xtra Inspirator den 8. april. incl. middag og overnatning + Hyggelig afslutningsmiddag den 9. april.

Nyborg Strand

INSPIRATOR 24 - Her foregår det!

Det er måske først og fremmest de naturrige omgivelser, som løber med opmærksomheden på Nyborg Strand, der ligger med udsigt til Storebælt og de blå bølger.

Nyborg Strand er oprindeligt grundlagt som et badehotel i 1899. Og ligger et kort stenkast fra Storebælt

Nyborg Strand har i 2023 vundet prisen som Bedste Hotel på Fyn, Sjælland og Øerne i et stærkt opløb mod 19 øvrige hoteller, der også var indstillet. 

Der er gratis parkering, 35 møde og konferencelokaler, spa og fitness, 422 værelser og et hyggeligt miljø med bistro, restauranter og bar.

Kontakt Nyborg Strand direkte for at booke et mødelokale enten før eller efter din INSPIRATOR 24. Her!

INSPIRATOR24-2

emblem vandret