Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Medlemsfordele

Der er mange fordele ved at være medlem af Sygeplejestuderendes Landssammenslutning, SLS. Som sygeplejestuderende og medlem af SLS får du både adgang til et synligt fællesskab, faglig udvikling og økonomiske rabatter.

Håndbog for sygeplejersker og merchandise for SLS

Foto:

Philip Davali

Det får du som SLS-medlem

I SLS tror vi på, at vi bliver dygtigere sygeplejestuderende og sygeplejersker, hvis vi står sammen og hjælper hinanden.

Som SLS-medlem er du derfor en del af et fællesskab, der både giver mulighed for faglig udvikling, og som bakker dig op undervejs på studiet.

Vi har også forhandlet konkrete rabataftaler hjem, så du ikke behøver vende hver en krone. 

Herunder kan du se de faglige fordele og de tilbud og rabatter, du får adgang til som sygeplejestuderende og SLS-medlem. Du kan fx få rabatter på bøger, en forsikring, der dækker dig, når du er i praktik og få en ekstra god tid på studiet som aktiv i SLS-fællesskabet.

Faglige fordele, arrangementer og fælleskab

Vi bliver dygtigere, hvis vi bakker hinanden op. Derfor giver dit SLS-medlemskab både adgang til et stærkt og synligt fællesskab, til faglige medlemsarrangementer, til læsestof og ikke mindst til en hjælpende hånd, hvis du får problemer på studiet.

Tilbud og rabatter

Det er svært at holde fokus på studiet, hvis man skal vende hver en krone eller arbejde for meget ved siden af. Vi har derfor indgået en række aftaler, som giver SLS-medlemmer adgang til en række fordelagtige tilbud og medlemsrabatter.

Få tilbud via mail som medlem
Vi kan sende tilbud og rabatter på mail direkte til dig som SLS-medlem. Det kræver, at du giver samtykke til medlemstilbud på din profil. Bare rolig, vi bombarderer dig ikke, men sender blot tilbud og fordele, der er specielt udvalgt til dig.

Jeg meldte mig ind i SLS, da jeg ville spare penge. Jeg var lige flyttet hjemmefra og skulle til at forsikre mig med indbo- og ulykkesforsikringer. Jeg kunne se, at jeg ved at melde mig ind i SLS, hvor jeg kunne få en forsikring hos Bauta, fik både indbo- og ulykkesforsikring inkl. rejseforsikring for 185 kr. Heri havde jeg så også et medlemskab i en fagforening med alle dets fordele.

Gustav, sygeplejerskeuddannelsen i Århus, 5. semester
Meld dig ind i SLS
Når du melder dig ind i SLS, bliver du en del af et stærkt fællesskab og får masser af medlemsfordele.