Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Sygeplejersken

Erfarne SLS’ere valgt som nyt formandskab

Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS) fik nyt formandskab, da mange af de aktive medlemmer endelig var samlet til årsmøde på Brandbjerg Højskole den 21.-23. august.

Sygeplejersken 2020 nr. 10, s. 13

Af:

Maya Bille, journalist

spl10-2020_akt_sls_ny-formandsskab

Ny formand for SLS bliver Julie Bjerg Jakobsen som efterfølger til Kamilla Futtrup, der har haft posten siden 2018.

”Jeg er så klar til at bruge endnu mere energi og tid for fremtidens sygeplejersker. Vi har været igennem meget under corona, og det er helt sikkert, at vi skal have ryddet op efter dårlige beslutninger, hvor vi blev klemt og glemt. Jeg vil arbejde for, at vi sygeplejestuderende stiller krav til vores undervisere og hinanden. Jeg vil kæmpe for uundværlig undervisning til fremtidens sygeplejersker – både på Professionshøjskolerne og i praktikken,” siger Julie Bjerg Jakobsen om sine planer for sit år i spidsen for de sygeplejestuderende. Hun har netop afsluttet 6. semester på uddannelse i Odense og været aktiv i SLS i tre år – inklusive et år i forretningsudvalget.

Næstformandsposten gik til Laura Caroline Jensen, der netop har afsluttet 4. semester på sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk. Hun har været formand for den lokale SLS-bestyrelse og aktiv, siden hun startede på studiet. Hun afløser Sebastian Kongskov Larsen, som fortsætter med at være aktiv i SLS' forretningsudvalg sammen med Emma Kaptain, Kristina Dalum og Siw Jacobsen, der også blev valgt på årsmødet.