Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Senior i Kreds Sjælland

Bliv klogere på sammenslutningens arbejde, aktiviteter, og hvad du som medlem kan få af fordele. Som senior i Kreds Sjælland kan du også se, hvad netop dit kontaktudvalg tilbyder.

Seniorsammenslutningens formål

Selvom du er gået på pension, efterløn eller førtidspension, kan du sagtens blive ved med at dyrke din sygeplejefaglighed. I Seniorsammenslutningen kan du gøre det i selskab med en masse andre seniorsygeplejersker.

Seniorsammenslutningen er Dansk Sygeplejeråds tilbud til dig, der ikke længere er aktiv på arbejdsmarkedet. Du er automatisk medlem, når du beholder dit medlemskab af DSR. Sammenslutningen har ca. 8.000 medlemmer, der nyder godt af hinandens selskab og de mange forskellige aktiviteter, sammenslutningen arrangerer året rundt.


Tre hovedformål

Seniorsammenslutningen i DSR arbejder ud fra tre hovedformål, som er:

  • At arbejde for fremme af fælles faglige og organisatoriske interesser for seniorsygeplejerskerne i Dansk Sygeplejeråd.

  • At foreslå, medvirke ved og foretage undersøgelser/projekter inden for social-og sundhedsvæsenet, hvor seniorsygeplejerskers viden og erfaringer kan være befordrende for kortlægning og udfald af undersøgelsen/projektet.

  • At tage initiativ til og tilrettelægge kurser, møder og andre aktiviteter for Seniorsammenslutningens medlemmer på lands- og kredsplan.

Om Seniorsammenslutningen

Formål, vedtægter og pejlemærker

Her kan du læse mere om Seniorsammenslutningens formål, vedtægter og de fire pejlemærker.

Formål, vedtægter og pejlemærker
Årshjul

Årshjulet giver dig overblik over landsbestyrelsens møder og øvrige aktiviteter gennem året.

Årshjul
Medlemsfordele

Læs om dine medlemsfordele som seniormedlem i DSR.

Medlemskab
Bestyrelsen

Bestyrelsens sammensætning og kontaktinformation.

Historien bag Seniorsammenslutningen

Seniorsammenslutningen blev dannet i april 1982. Først blev vedtægterne for sammenslutningen godkendt af Dansk Sygeplejeråds hovedbestyrelse, og senere på året kunne Seniorsammenslutningen for første gang mødes til den stiftende generalforsamling, hvor knap 500 pensionerede sygeplejersker deltog. Her blev den første bestyrelse valgt, og dermed var Seniorsammenslutningen etableret.


Aktiviteter tæt på dig!

Seniorsammenslutningen er også til stede i Dansk Sygeplejeråds fem lokale kredse, hvor i alt 15 kontaktudvalg afholder medlemsmøder med bl.a. foredrag af faglig karakter, studiekredse og temadage. I de fleste kredse afholdes møderne ca. 1 gang om måneden fra september til april. I maj arrangeres typisk en udflugt.

Lyder det som noget for dig?

Så hold øje med fagbladet Sygeplejersken og tjek op på siden med aktuelle nyheder og arrangementer for Seniorsammenslutningen.

Kontaktudvalg - kalender & personer

Kreds Sjælland

7021 1664

sjaelland@dsr.dk
Telefontider

Mandag:    9.00 - 14.00
Tirsdag:    13.00 - 16.00
Onsdag:    9.00 - 14.00
Torsdag:   13.00 - 16.00
Fredag:     9.00 - 13.00

Telefonen er lukket alle dage
i tidsrummet 11.45-12.15.

Åbningstider

Mandag:  8.30 - 15.30
Tirsdag:   8.30 - 15.30
Onsdag:   8.30 - 15.30
Torsdag:  12.00 - 16.00
Fredag:    9.00 - 13.00

Adresse:
Møllevej 15
4140 Borup

Mød os på sociale medier