Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Nyt fra Dansk Sygeplejeråd, Kreds Nordjylland

Aktuelle nyheder, Nyhedsbrevet NordNyt, Magasinet DSR Nord, Christinas blog, Kreds Nordjylland i pressen og Sociale Medier - her finder du alle nyheder fra Dansk Sygeplejeråd, Kres Nordjylland.

Megafon

Alle Kreds Nordjyllands nyhedskanaler

Egne kanaler

Link til vores nyheder, nyhedsbrev, Christinas blog og DSR Nord Digital.

Sociale medier mv.

Facebook, Instagram, den nordjyske presse og notifikationer fra DSR.

Rikke Vingaard TV2 Nord.png

Kreds Nordjylland i pressen

Kredsen og de nordjyske sygeplejersker optræder tit i den lokale presse. Se de mange artikler, læserbreve, tv-indslag mv.

Aktuelle nyheder
Kreds Nordjylland deler jævnligt nyheder om aftaler, kredsens arrangementer, politiske udmeldinger og meget andet.
Nyhedsbrevet NordNyt
Kreds Nordjylland sender 1-2 gange om måneden elektronisk nyhedsbrev til alle medlemmer. Du kan til eller afmelde dig via linket.
Christinas blog
Kredsforkvinde Christina Windau Hay Lund skriver om aktuelle problemstillinger i sin blog, som du finder på hjemmesiden. Du kan få notifikation, når der lægges nyt på bloggen.
Kreds Nordjylland i pressen
Heldigvis har den lokale presse jævnligt bud efter sygeplejersker til at fortælle om forholdene i sundhedsvæsenet. Vi forsøger her på hjemmesiden at samle links til alle gange, Kreds Nordjylland optræder i medierne.
Facebook
Vi er selvfølgelig på Facebook, hvor de kan finde en masse billeder, aktuelle kommentarer og en spejling af vores arrangementskalender. Der foregår også en del debatter om problemstillinger i det nordjyske sundhedsvæsen - så følg gerne profilen.
Instagram
Kreds Nordjylland har en profil på Instagram, hvor vi lægger billeder og videoer op flere gange om ugen. Der er også ind i mellem konkurrencer - så følg gerne profilen.
Magasinet DSR Nord - arkiv
Det trykte magasin DSR Nord udkom til og med 2022. Du kan finde de sidste syv årgange på denne arkivside. Vi producerer stadig jævnligt længere artikler og andet materiale - en del af det samler vi på siden DSR Nord Digital.
Notifikationer fra DSR
DSR udsender dagligt notifikationer om arbejdet i organisationen, politiske holdninger til aktuelle emner, sundhedspolitik, udviklingen i sygeplejen og meget andet. Tilmeld dig på den centrale del af DSR's hjemmeside.