Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Sygeplejersken

Fra hverdagen - Del dine oplevelser

Sygeplejersken 2015 nr. 6, s. 28

 

​Del dine oplevelser
Er du en af de mange sygeplejersker, der mangler tid til patienter og pårørende? Så skriv et par linjer eller optag en kort video, hvor du fortæller om dine oplevelser. Del dine oplevelser med #TidTilKvalitet på Facebook, Twitter og Instagram. Sammen kan vi sætte fokus på problemet.

 • ”Føler mig udbrændt og forrådt af politikere, i krydsfeltet imellem patienternes basale behov og nedskæringer af kollegaer #sundpol #spl-indefra” 
  Sygeplejerske Tanja Due Krogh, Twitter, 20. april 2015
 • ”Det var ikke en speciel dag, hvilket er det mest frustrerende. Vi oplever det for tit, selvom det heldigvis ikke er hver dag, og det slider på alle. Jeg gik grædende hjem fra arbejdet med dårlig samvittighed over for patienter, pårørende og kollegaer.” 
  Sygeplejerske Kirsten Pedersen, Facebook, 30. juli 2014
 • ”Dokumentation fylder enormt meget, når jeg meget hellere vil bruge min tid på helt basale ting, som f.eks. at børste tænder på patienter, der ikke kan selv, hjælpe dem med at få drukket lidt mere etc.” 
  Sygeplejerske Pernille Thordal Larsen, Politiken.tv, 20. april 2015
 • ”Patienter kan reagere med alt fra at ligge fuldstændig stille i en seng til at kaste bækkenet efter dig og blive udadreagerende og voldelige.” 
  Sygeplejerske Jonas Ørting, TV2 Lorry, 15. april 2015
 • ”De døende ligger alene på stuerne. Gangbesværede patienter falder, når de selv prøver at komme ud på toilettet.” 
  Sygeplejerske Ditte Krøyer, debatindlæg i Politiken, 3. april 2015
 • ”Er det okay, at patienter ligger i flere timer uden at blive skiftet, eller at vi ikke har tid til at tage os ordentligt af de pårørende, som er i dyb krise, fordi personalet er nødt til at prioritere andre opgaver?” 
  Sygeplejerske Theis Liebach Smedegaard, kronik i Kristeligt Dagblad, 23. april 2015
Temaet "Tid til kvalitet" består af følgende artikler