Spring menu over
Dansk Sygeplejeråd logo

Sygeplejestuderende i Nordjylland

Som sygeplejestuderende i Nordjylland har du mange muligheder for at være aktiv med dine studiekammerater, deltage i arrangementer i Dansk Sygeplejeråd og få hjælp og vejledning - blandt andet når du skal søge dit første job.

SLS 1. semester efterår 2022

Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS) er en studenterpolitisk organisation, der kæmper for en god og udfordrende uddannelse og den bedste studietid. SLS er din organisation på UCN i både Aalborg, Hjørring og Thisted.

SLS arbejder politisk for dig, der er sygeplejestuderende, blandt andet for:

  • Bedre løn i studiejobs. Mange sygeplejestuderende har studierelevante fritidsjob. SLS arbejder for, at sygeplejestuderende får løn efter kompetencer i studierelevant arbejde.
  • Praktikløftet. De studerende skal sikres langt flere rettigheder og vejledning for at skabe de bedst mulige praktikforløb med tid og plads til læring.
  • Bedre studievilkår. Mange uddannelsesinstitutioner er ramt af nedskæringer – færre undervisere skal undervise flere studerende. Det forringer kvaliteten.
Førstehjælp til først job 2024_Side_1.png
Førstehjælp til første job
Hvad skal jeg huske at spørge om, hvad er mine rettigheder, og hvordan er mine muligheder for at forhandle løn? Spørgsmålene er mange, når man søger sit første job som sygeplejerske - Kreds Nordjylland har samlet mange af svarene i denne folder med Førstehjælp til første job.

Mange fordele som SLS-medlem

Du kan få rabat på blandt andet studiebøger, forsikringer, indkøb i 4000 butikker, bank og studiebolig.

Dansk Sygeplejeråd, Kreds Nordjylland har mange arrangementer, der også er relevante for dig som studerende - både om sygeplejefaget og om politiske spørgsmål. To gange om året inviteres nyuddannede til et glas vin og en snak om, hvordan starten på arbejdslivet har været.

Der er mange fordele ved at være medlem af SLS. Find dem her.

Hvordan bliver jeg medlem? Hvad når jeg er færdiguddannet? Hvad med adresseændring? Hvordan får jeg ret til dagpenge? Find svar på mange af dine spørgsmål.

56920176

Foto:

Philip Davali

Bliv medlem af SLS

I SLS repræsenterer vi dig, der er sygeplejestuderende. Vi kæmper for fremtidens sygeplejersker, og at du får en god og udfordrende uddannelse og den bedste studietid. 

Som medlem bliver du en del af et stærkt fællesskab med andre sygeplejestuderende.

Du får også rabatter og andre fordele. Så er der både tid til faglig fordybelse på studiet og til alt det sjove.

Vi håber, du har lyst til at blive en del af Danmarks sejeste studenterorganisation!

Sygeplejens mangfoldige muligheder
Sygeplejens mangfoldige muligheder
Uddannelsen som sygeplejerske giver et væld af muligheder, idet vores fag er så bredt og mangfoldigt. Vi har forsøgt at samle mange af mulighederne i en folder til studerende og nyuddannede, men forhåbentlig kan andre også finde inspiration.